Potpuno Besplatan Antivirus

Nov 30, 2011 - Besplatan antivirus Microsoft Security Essentials je potpuno besplatan za korisnike koji poseduju licenciranu verziju Windows operativnog.

Besplatni Antivirus softver iz Microsofta: Microsoft Security Essential je antivirusni softver potpuno besplatan za preuzimanje i koršćenje od strane korisnika koji.

6. Immunet Protect - Antivirus koji je potpuno besplatan i veoma efikasan u zaštiti vašeg računara od raznih virusa, trojanaca, crva i dr. Više o samom programu i.

AVG Anti –Virus Free. Ovo je trenutno jedan od najboljih antivirusnih softvera koji je potpuno besplatan. To je antivirusni program koji takođe sadrži antispajver.

Besplatni Antivirus programi - Predstavljamo 5 najboljih besplatnih antivursnih programa koji nude odličnu zaštitu a potpuno su besplatni za download.

Jedan od boljih antivirusnih programa i potpuno je besplatan i spada među najpopularnije Antivirusne programe. Redovito se besplatno nadograđuje.

Virusi se svakodnevno kreiraju i sve su jači i jači, da bi zaštitili svoje računare potrebni su nam antivirusni programi.

Samo jedan virus je dovoljan da naškodi informacijama koje se nalaze na računaru ili čak da ga trajno oštete. Da bi se spriječila ova moderna pošast, potreban je najbolji antivirus koji će štititi podatke. Srećom, najbolji antivirusi su upravo besplatni antivirus.

Ovo je lista besplatnih antivirusnih programa koji rade isto kao i oni koji se naplaćuju.

AVG Anti –Virus Free. Ovo je trenutno jedan od najboljih antivirusnih softvera koji je potpuno besplatan. To je antivirusni program koji takođe sadrži antispajver antispyware alatke, uključujući pretraživanje elektronske pošte, linkova, automatskog ažuriranja i mnogo više. Ovo je antivirus koji će zadovoljiti standardne potrebe većine korisnika interneta.

avast. Free Antivirus. Ovaj program više nego zaslužuje biti na listi besplatnih antivirusnih programa. avast. Free Antivirus ima potpuno funkcionalan antivirusni i antispajver sistem koji će zaštititi računar od različitih napasti sa interneta koji dolaze putem elektronske pošte, različitih podataka i onlajn ćaskanja. avast.Free Antivirus podržava Windows 7, Windows Vista, Windows XP i Windows 2000. Zanimljivo je da Avastpravi antivirusne programe još od 1988. godine i da je upravo on antivirusni program koji je najviše korišćen uopšte.

Microsoft Security Essentials. Security Essentials od Majkrosofta Microsoft je jedan od najboljih antivirusnih programa trenutno. Majkrosoft je relativno nov u proizvodnji antivirusnih programa, ali se, do sada, Security Essentials pokazao kao fantastičan program koji štiti od različitih virusa i zlonamjernih programa, automatski se ažurira i jako je lagan za korišćenje. Security Essentials podržava Windows 7, Windows Vista i Windows XP.

Comodo Antivirus. Comodo Antivirus je još jedan odličan besplatan program koji ima Defence tehnologiju koja preuzima sve nepoznate podatke i prebacuje ih u prijetnje umjesto u bezbjedne podatke. Ovo možda zvuči kao nešto što bi moglo uzrokovati probleme, ali Comodo Antivirus ima i druge tehnologije koje cijeli ovaj proces čine veoma efikasnim. Ovaj antivirus radi na operativnim sistemima Windows 7, Windows Vista i Windows XP.

Avira AntiVir Personal. Avira AntiVir Personal štiti od virusa, trojanaca, crva, spajvera, advera i drugih zlonamjernih programa što ga čini jednim od najboljih besplatnih antivirusnih programa. Avira AntiVir Personal radi na operativnim sistemima Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows XP i isto tako ima verziju antivirusa za UNIX.

Panda Cloud Antivirus. Panda Cloud Antivirus štiti računar od različitih virusa, trojanaca, spajvera baš kao i drugi besplatni antivirus na ovoj listi. Ono što Pandu čini jednim od najboljih antivirusa je to što se sav posao oko zaštite od virusa radi veoma tiho i tako čini da računar koji je zaražen virusom radi kao i obično. Panda Cloud Antivirus podržava Windows 7, Windows Vista i Windows XP.

Svakodnevno se pojavljuju novi virusi koji mnogima čine štetu na računaru. Dosta besplatnih antivirusnih programa pruža zaštitu, a doprinos korisnika oko zaštite svog računara treba da se ogleda u samom radu na njemu i obraćanju pažnje kada se preuzimaju podaci sa interneta.

Besplatni antivirus

Avira Free Antivirus je besplatan softver koji štiti kompjuter od System Information Tool je potpuno besplatan softver koji Vam daje sve potrebne informacije o.

Besplatni antivirus. Virusi se svakodnevno kreiraju i sve su jači i jači, Ovo je trenutno jedan od najboljih antivirusnih softvera koji je potpuno besplatan.

Kako potpuno zaštititi Windows. Besplatan antivirus od Microsofta za Windows računare, Security Essentials 4 je bio u beta verziji od početka novembra prošle.